Hogyan kell csókolózni

Sose becsüld le a tökéletes csók erejét.

Csináld jól, és minden más a helyére kerül. Most pedig megtanulod, hogyan kell csókolózni.

Van egy olyan elmélet, mely szerint egy nő öt percen belül eldönti egy találkozásnál, hogy le fog-e feküdni a férfival, vagy nem.

Valószínűleg igaz, de van egy kitétel. A legtöbb nő, akit ismerek, beleértve magamat is, belül eldönti, hogy le fog feküdni egy fickóval.

De amikor rájövünk, hogy rosszul, vagy közepesen csókol, teljesen megváltoztatjuk korábbi elgondolásunkat.

Eldöntjük, hogy sosem fogunk lefeküdni ezzel a hapsival. Nem marasztaljuk ma éjszakára, még kevésbé a holnapi reggelire.

Miközben búcsúzunk a küszöbön állva, bejelentjük neki, hogy holnap kora reggel lesz egy találkozónk, vagy (ha igazán borzalmas voltál) hogy tulajdonképpen már eleve házasok vagyunk.

Hogyan kell csókolózni – első tipp:

Sosem fogjuk azt mondani, hogy: „Úristen, pocsékul csókolsz. Le akartam feküdni veled egészen eddig a pillanatig.”

Ez egyike azoknak a dolgoknak, amiben a férfiak és a nők különböznek.

Ha egy férfi nagyon vonzódik egy nőhöz, de felfedezi, hogy rosszul, vagy közepesen csókol, valószínűleg így is le fog feküdni vele, ha megvan erre a lehetőség.

Egy nő nem enged tovább egy rossz csókot. (Hacsak nem ő is szörnyen csókol, de most nem ilyen nőkről beszélünk.)

Sok nőnek a tapasztalataik alapján a rossz csók bajt jelent a továbbiakra nézve. Mindezek után, ha a pasi nem sajátította el a csókolózást és elbukta az ezzel járó érzéki lehetőségeket, akkor mi mást remélhetnénk még tőle?

A rossz csók okozta csalódottság visszatérő téma a szingli nők körében, akikkel heti néhány alkalommal a parkban szoktam futni.

„Az egész egy ilyen öblítőszeres dologba ment át.” – mondta Nóra, egy szöszi, amikor jellemezte az előző esti randit.

„Tudod, amikor egy pasi megcsókol és nagyon rossz, de neked be kell fejezned, s így elkalandozol, és azon kezdesz el gondolkodni, hogy van-e elég öblítő a holnapi kétszeri mosásra.” – nevet.

„Szóval ezen agyaltam, és a fickó azt mondta: ‘Nahát! Te nagyon szenvedélyes vagy.’”

Hogyan kell csókolózni – második tipp:

Ó, azok az egók, amelyeket összetörtünk volna, ha a férfiak hallanák utólag, amit gondolunk.

Ha véletlenül egy fickó velünk együtt futna, azonnal tudni akarná, mit is jelent egy rossz vagy egy jó csókolózó.

Nem számít, hogy szeretné ezt elrejteni a sok hantázással, vagy helyesel és bólogat, mint kutya a csontra…

Egy rossz csókolózó úgy fog tűnni, mint aki folyamatosan arra gondol: „Mikor léphetünk már egyről a kettőre? S a háromra, a négyre? Felizgult már a nő? Rátehetem már most a kezem a mellére?”

Úgy tekint a csókra, mint egy érzéki kutatómunka következő lépésére.

Egy jól csókolózó viszont magára a csókra célként tekint.

Úgy csókol, mintha soha mást nem tenne ezzel a nővel.

Úgy csókol, mintha éveken át haldoklott volna ezért, s most ki akarja élvezni minden pillanatát.

Garantálom neked, hogy ekkor dönt egy nő úgy, hogy más tevékenységek is lesznek a napirendben.

Hogyan kell csókolózni – harmadik tipp:

Az első dolog, amire emlékezni kell: amikor kétségeid támadnak, haladj lassan.

Az első csókot lassítsd le, tedd gyengéddé, könnyűvé.

Ha azt akarnád megmutatni, hogy te egy vágytól fortyogó üst vagy, halaszd el későbbre, amikor már mindketten eléggé belemelegedtetek a dologba.

Állj ellen a kísértésnek, hogy az arcodat olyan erősen nyomd az övéhez, hogy a fogaitok összekoccanjanak, és a lány végül a borostád szúró nyomaival az arcán fejezze be a csókot.

Az egyik nő a kocogós csoportunkból elájult egy efféle fölöttébb rossz csók közben, amikor a férfi olyan szorosan nyomta hozzá az arcát, hogy nem kapott levegőt az orrán keresztül.

Félreértette a fickó, és hirtelen a nő úgy érezte, hogy a teste elernyed.

„Vagy harminc másodpercig ki voltam ütve.” – mondta a nő.

„Szerencsére medveölelésben tartott, így nem üthettem meg magam. Természetesen azt gondolta, hogy elaléltam, mert olyan jó volt a csók.”

Ez Harrison Ford Iskolája az Intimitásról néven ismert. Nézd csak meg őt a filmeken és nézd a partnere arcát, ahogy eltorzul a tiszta erőtől.

Ugyancsak ez az oka annak, amiért utólag pihegnek. Ez nem a vágy miatt van, hanem az oxigénhiány miatt.

Tehát a második dolog, amit ne felejts el, amikor csókolózol – figyelj arra, hogy a lány még kap levegőt az orrán keresztül.

Hogyan kell csókolózni – negyedik tipp:

Vannak más filmsztárok is, akik fenntartják ezeket a rossz csókolási stílusokat. Van a Tom Cruise módszer (mely a Top Gun című filmben látható), melyben a nyelve, már eleve kicsúszik, mielőtt még találkozna a nő ajkaival.

Erre a Gyíkkirály Stílusként is utalnak, és zárt ajkakkal a még groteszkebb gyors nyelv ki-be öltögető változata is előfordul.

A legtöbb nő nem azt a gondolatot dédelgeti, hogy egy hatalmas anakondával csókolózzon, mert ez az egész leginkább ahhoz hasonlít.

Ugyanígy nem vonzó, amikor úgy tűnik, mintha a pasi nyelve a nő fogai közt megrekedt ételmaradékok után kutatna. Ez a nő nyelvének a dolga és nem a tiéd.

Az egyetlen lehetséges válasz a nő részéről erre az, hogy szélesre nyitja a száját és mozdulatlan marad, míg a fickó be nem fejezi a műveletet.

Ez a szituáció azt az üzenetet küldi az agynak, hogy egy fogorvoshoz tévedt be.

Mint a jó szexnek, és a remek táncnak, úgy minden nyelves akciónak magában kell foglalnia a kölcsönösséget, mindkét félnek lehetősége kell hogy legyen kapcsolatba lépnie a másikkal egy nyállal telített menüett keretében.

Légy motivált, és lehet, hogy többször akarsz majd tartani egy rövidke szünetet, mialatt még az ajkaknál időzöl.

Mintha a tánctéren lennél, s hirtelen megtartanád a partneredet mozdulatlanul. Ennek van egy felvillanyozó hatása, ami fokozza az élményt.

Mindezt olyan helyen ideális gyakorolni, mint egy sötét félreeső rész egy bárban, ahol egy remek zenegép is van. Csak arra figyelj, hogy a ruhád ujja meg ne gyulladjon az asztali gyertya lángjától.

Senki sem akarja, hogy egy nyelv teljesen lemenjen a torkán. Viszont ennek az ellenkezőjét sem, amit Woody Allen pártfogol… ő egyike a mozivászon legrosszabb csókolózóinak.

Nézd csak meg a Hannah és nővérei utolsó jelenetét, ahol Dianne Wiest-et csókolgatja.

Olyan a stílusa, mintha a gyalogkakukk magokat csipegetne, ismétlődő csókok, melyeket túlontúl hangos cuppanások zaja kísér, amiről egyetlen nő sem ábrándozna – bár, ha van olyan furcsa nő, aki Woody Allen-el való csókolózásról fantáziál.

Az esetleges cuppanós hang elkerülhetetlen és lehet izgató, de légy óvatos a sóhajokkal és a nyögésekkel.

A legjobb esetben is hamisnak tűnnek, s a legrosszabb esetben öntudatlan szokásnak tűnnek, olyannak, mint valami dallam nélküli füttyszó.

Hogyan kell csókolózni – ötödik tipp:

Daniel Day-Lewis beletartozik a csókhírességek csarnokába a legjobb kézhasználat miatt.

Ő nem törődik a partnere arcával, és a nő haját érinti meg. Ez a modell megmutatja, hogyan lehet fokozni az erotikus gyönyört az adott pillanatban.

Tartsd észben, hogy a kezek nem arra valók, hogy megakadályozzák a nőt, hogy bárhova is menjen, vagy, hogy rögzítsék a fejét egy kényelmetlen pózban.

Ne felejtsd el, hogy a legtöbb nő szereti, ha a férfi finoman a hajával játszik.

A több évtizednyi ragadós hajspayk okozta nyomás és a bilifrizura után, legtöbbünk olyan termékeket használ, amik segítik a „tapinthatóságot” és olyan frizurákat részesítünk előnyben, amik egy kissé borzasan is jól állnak.

Szóval csak rajta, érintsd meg a haját. És te se használj tapadós hajsprayt, s így talán mi is viszonzásként megérintjük a hajadat.

Végezetül még egy ötletet adok: Próbáld kinyitni a szemeidet.

Egyszer óvatosan kinyitottam a szememet, mialatt csókolóztam, és két barna szempárt láttam, melyek rám meredtek… ez még jobbá tette a csókot, mivel az így még intimebbé vált.

Van aki ezt lehetetlen feladatnak találná (mint nyitott szemmel tüsszenteni)… A hiedelem az, hogy muszáj blokkolnunk minden egyéb érzékünket, ám úgy találhatod, hogy nyitott szemmel csókolózni ugyanazt a szerelmes érzést nyújtja, csak olyan, mintha fel lenne kapcsolva a villany.

És ha majd órákon át csókolózol egy bárban, jó ötlet lehet időnként kikukucskálni az italotok, a nő retikülje és a pénztárcád hollétét illetően.

Istók Timcsi

About the Author

Istók Timcsi

A szerelem angyala vagyok álruhában, szőkőre festett hajjal... és örökké fiatal.

Leave a Comment:

%d blogger ezt szereti: