Csábítási tippek srácoknak

Szeretnék pár tippet adni azoknak a srácoknak, akik meg akarnak tanulni nőket csábítani.

 • Soha, semmiféleképpen se legyél szexuálisan lekezelő. A nők attól félnek a legjobban, hogy kurvának nézik őket. A lábujjaidat is szopkodják, aztán bedugják a saját seggükbe, ha úgy érzik, nem fogod ezért lenézni őket (és ha tudják, hogy a barátaid nem fognak tudni erről)
 • Ne legyél rájuk mérges. A nők tudják, hogy érzelmi kitörőseik vannak, de látniuk kell, hogy te kezelni tudod ezeket. Néha szükséges, hogy a sarkukra álljanak, de fontos, hogy tudják, alapvetően TE irányítod a saját életedet.
 • SOHA ne hagyd, hogy egy csaj manipuláljon, mert elveszti az irántad érzett tiszteletét. Mindig kontrollálni fog téged. Ez olyan, mint a táncolás – a nők nem szeretik azokat a pasikat, akik rossz vezetők.
 • Amikor először akarsz elcsábítani egy csajt vagy egy csoportot, elkezdi(k) azt érezni, hogy ez csak a te kis színjátékod, hogy közelebb kerülj hozzájuk, miközben akarsz valamit tőlük, például szexet (és ebben igazuk van). Fontos, hogy a testbeszéded és a beszédstílusod nyugodtságot tükrözzön, és ne higgyék, hogy akarsz tőlük valamit. Azt kell érezniük, hogy bármelyik pillanatban leléphetsz.
 • SOHA ne akard lenyűgözni a csajt. Ne vágj fel előtte, ne beszélj az elért eredményeidről, vagy a megszerzett cuccaidról. Amint észreveszi, hogy bizonyítani akarsz előtte, elveszti az érdeklődését.
 • Ne legyél visszautasító a barátnőivel. Egy nőnek többet ér a barátnői véleménye, mint bármi más a világon. Semmi sem számít többet neki, minthogy mit gondol a barátnője. Legyél figyelmes velük is, és nevettess meg mindenkit. Ha az egyik csaj nem élvezi a társalgást, a többi úgy fogja őt kivetni, mint egy seregnyi galamb. A társaság a nőkhöz a kulcs. (Nálunk, pasiknál ez NEM kell legyen! A nők teljesen mások ebből a szempontból!!!)

A csábítás érzelmekről szól

 • Ahhoz, hogy a nőket sikeres elcsábíthasd, rengeteg érzelmet és pillanatnyi érzést kell táplálj felé. Ne csak jól érezze magát veled. Érezze magát jól, mérgesen, szomorúan, kötődve, elképedve, izgatottan… Nevettesd meg, ugrasd. Mesélj hülye sztorikat a fiatalkorodról. Mesélj neki dolgokat, amiért ti ketten sose jöhetnétek össze. Mondd rá, hogy dinka. Ha azt válaszolja, mekkora fasz vagy, és megüti a kezed, jól csinálod. Ha olyasmit mond, hogy nem hiszi el, hogy ezt meg ezt mondtad neki, akkor ne hátrálj vissza, ne kezdj el magyarázkodni.
 • Minél inkább elkezd érzelmileg kötődni, annál inkább fel fog tenni neked olyan kérdéseket, amire nem logikus választ vár. Megkérdezi, hogy minden csajjal ezt csinálod-e, vagy egyéb… SOHA ne adj logikus választ rá, ne vedd komolyan a kérdést! Ha komolyan veszed, elmúlik a vonzalom! Csak mondj rá valami vicceset, vagy tegyél úgy, mintha félreértetted volna, amit mondott, és válaszolj másra. Ha elbukod ezeket a teszteket, nagyon gyorsan otthagy.
 • Ezután elkezd rengeteg kérdést feltenni neked. Ez az, amit a csajok csinálnak, mikor találnak egy srácot, akihez vonzódnak, és semmit nem tudnak rólad. Itt a lehetőség, hogy kicsit nyiss te is a mélyebb kapcsolat kialakítása felé. Ezt a lépést nem lehet kihagyni, egyébként később leráz a csaj (még ha csókolóztatok is!!). Ne legyen túl könnyű megkapnia téged, hagyd dolgozni egy kicsit. Beszélj a gyerekkorodról vagy a kapcsolataidról, az életedről… Azt kell, hogy érezze, hogy nyílt és őszinte vagy vele.
 • A csaj legyen benne biztos, hogy igényeid vannak, amiket nem rá, hanem magadra szabva határozol meg. Tegyél fel neki olyan kérdéseket, amelyekkel ellenőrzöd, hogy megfelel-e neked. A nők nem szeretik, ha azt érzik, hogy azért vagy velük, mert jobbat nem találtál helyette. Azt kell éreznie a csajnak, hogy magas igényszinted van, és azért választod őt, mert ANNYIRA különleges, és ANNYIRA más, mint a többi… Igen, tudom…
 • Vidd el minél több helyre. Vidd el a szomszédba egy italra, aztán menjetek az utca másik végére, valami művészeti kiállításra… Minél több helyre, annál jobb.

Te vagy a csábító, nem a csaj!

 • Mindig vállald a felelősséget a csábításért. A csaj csak addig fogja hagyni, amíg nem úgy érzi, hogy az „ő hibája”. Legyen a TE hibád. Csak történjen meg. Ő majd racionalizálni fogja magának: belemagyaráz valami logikus baromságot hogy miért tette. Ne izgasd fel szexuálisan, amíg érzelmileg meg nem tetted. Bízz bennem, sokkal jobb.
 • Találd meg a helyes arányt az elfogadás és a visszautasítás közt. Ha visszautasítottnak érzi magát, szar kedve lesz. Ha túl elfogadottnak érzi magát, csapdába csal. Játssz fele push ’n pull-t.
 • HIGGY A SAJÁT BAROMSÁGAIDBAN. A csajok nem sorakoztatnak fel logikus érveket amellett, hogy az elveid jók-e vagy nem. Ők nem ilyenek. Látniuk kell, hogy mikor valamit kimondasz, azt tényleg úgy gondolod. Akkor lehet, hogy ők is elhiszik egy idő után. Amit gondolsz magadról, azt fogja gondolni rólad a csaj is, és csak így lehetsz sikeres a csábításban.
 • Még valami… Rengeteg srác elköveti el azt a hibát, hogy hallgat a női szerelmi tanácsokra. Te ne kövesd ezt el. NEM TUDJÁK, MIRŐL BESZÉLNEK, és BIZTOS, hogy rossz útra terelnek. Azt fogják mondani, amiről ÚGY GONDOLJÁK, hogy azt szeretnék, ahelyett, amit tényleg szeretnének. Ráadásul a nők már a nemük miatt is KÉPTELENEK segíteni ebben a dologban, mert a saját egójuk növelése miatt fognak neked tanácsot adni.

Ha így csinálod a dolgokat, pár hónap gyakorlás után annyi nőt csábítasz el, mint egy rock sztár. A srácok, akik sokat nőznek azok tudják, mit csinálnak, mert rengeteg tapasztalatuk van a nőknél. Kicsit vicces, hogy a csajok azokhoz a pasikhoz vonzódnak leginkább, akik a legjobban le akarják őket fektetni. A nők azokhoz a pasikhoz vonzódnak, akik tudják, hogy mit akarnak a nőktől…

Nyiri Péter

About the Author

Nyiri Péter

2017 eleje óta foglalkozom blogírással és 2010 óta internet marketinggel. Az a célom, hogy segítsek az embereknek abban, hogy boldogak legyenek mind pénzügyileg, mind a magánéletben...

Leave a Comment:

%d blogger ezt szereti: