​Neked is lehet barátnőd...

Korodtól, ​súlyodtól és az anyagiaktól függetlenül te is képes vagy arra, hogy ​hozzád illő csajokat csábíts el!

Csajozási trükkök magányos férfiaknak

Diszkréció

A könyvet PDF formában fogod megkapni. Így zavartalanul olvashatod bármikor, senki sem fogja látni.

​Én sem születtem nőcsábásznak

Tinédzserként borzasztóan félénk és visszahúzódó voltam. ​Ha rámnézett egy lány, ​elvörösödtem. Borzasztóan örültem volna, ha annak idején valaki ideadott volna nekem egy ilyen könyvet. 

​Nagyon jól emlékszem, 15 éves voltam, gimnazista.​​ Buli volt az iskolában, és nekem tetszett egy gyönyörű szőke lány. Távolból szemeztünk, és engem nézett. Borzasztóan féltem, nem mertem odamenni hozzá. Végül összeszedtem minden bátorságomat​ és felkértem táncolni. ​Legnagyobb megdöbbenésemre nemet mondott. Teljesen magam alatt voltam, leültem egy padra. Felnéztem, és láttam, hogy a lány a szemben lévő falnál ül és engem bámul. Nem értettem miért...

Szőke nő

​Évtizedekig rágódtam ezen a kudarcon. ​Meg voltam győződve, hogy a nők őrültek. Az, hogy ez a lány "illogikusan" viselkedett velem, megakadályozott abban, hogy más lányokhoz közeledjek. ​Csak nemrégiben értettem meg, hogy mi történt... ​A könyvben lévő tudással már simán tudnám kezelni ezt a szituációt, és lett volna egy barátnőm... ​

Ezután még húsz éven keresztül voltam egyedül. 35 éves voltam, amikor egy lány leszólított, és ez volt az egyetlen oka annak, hogy a következő 11 évet házasságban töltöttem el. Egyébként még mindig agglegény lennék.  

​46 évesen elváltam, és fogalmam sem volt arról, hogy hogyan kell ismerkedni. Kísérleteim egymás után kudarcba fulladtak, ugyanis nem tudtam, mit szabad mondani egy nőnek és mit nem szabad. ​Honnan tudom, hogy tetszem egy nőnek? Mit mondjak neki? Mit esznek a nők a férfiakon? Honnan tudom, hogy megcsókolhatom?

Úgy döntöttem, hogy végre kezembe veszem az életem irányítását, megoldom ezeket a problémákat. ​Rájöttem,  hogy ​másoknak is hasonló problémái vannak, ezért úgy döntöttem, hogy mindent leírok egy könyvben, és megspórolom neked a szenvedést.

fickó lába

Nem állítok olyan dolgokat, hogy "Másodpercekre vagy gyönyörű nők elcsábításának titkaitól, melyeket használva mély szerelembe esnek irántad és éjjel-nappal szexelni akarnak veled". ​Viszont a nők ​kiismerhetőek, és a könyvemben lévő adatokkal ​jelentősen megnövelheted sikered esélyét. És számodra ez azt ​jelenti, hogy nem kell majd egy évtizedet magányosan leélned, a nőket szidva, mint azt én tettem...

Nem kell, hogy egyedül szenvedj

fickó sállal magabiztos

​​Félelem nélkül

​Félsz a nőktől? Félsz a kudarctól? Ezt két dolog okozza. Egyrészt nem tudod, hogyan működik a csajozás, másrészt a tudatalattidban lévő negatív energia irracionálisan megállásra kényszerít amikor lépned kellene... Egyszerű gyakorlatokkal megszabadulhatsz félelmeidtől.

Nő

​Mi kell a nőknek?

​Ha erre a kérdésre tudnád a választ, akkor nem mondanál olyasmit, amitől a nők elvesztik érdeklődésüket. Szabadulj meg azoktól a tévhitektől, amelyek miatt elrontottad eddigi közeledéseidet. Sajnos a nők ezeket a dolgokat soha nem fogják a szemedbe mondani...mert nem akarnak megbántani. 

nő és férfi fűben

​Rád is vár valaki

Tudod, hogy te is naponta mész el olyan nők mellett, akik ​hozzád illenek, és jelzéseikkel ​arra kérnek, hogy lépj? A férfiak nagytöbbsége nem ismeri fel ezeket a jelzéseket, és te is elmész ​mellettük minden nap. Ha tudnád értelmezni ezeket a jeleket, már régen lenne barátnőd!

Headline Goes Here

Tudtad, hogy a legtöbb nő teszteli a férfiakat? ​Ennek többféle módja van, és ha nem ismered fel ezeket a női módszereket, akkor annyi az esélyed, mintha aknamezőn próbálnál bekötött szemmel keresztülmenni anélkül, hogy a robbanás darabokra szaggatna...

​Ezt mondják mások

quote-left

​Abszolút megkaptam a könyvből azt, amit igért. Nagyon örülök, hogy megvettem!

quote-right
Nagy-János

​Nagy János


quote-left

​Kiváncsiságból vettem meg ezt a könyvet, és teljesen meglepődtem a tartalmán!  

quote-right

Garai Vilmos


quote-left

​Teljesen úgy éreztem, hogy ezt a könyvet nekem írták... ​Ha problémád van a nőkkel, mindenképpen vedd meg!​​ 

quote-right
​Tóth Zoltán

​Tóth Zoltán 

garancia

100% ​Garancia

Ha ​elégedetlen lennél, akkor visszautalom a teljes vételárat!

(Fizetéstől számított ​14 napon belül.) 
Én tényleg segíteni akarok azon, akinek erre szüksége van. 
Ha te úgy gondolod, hogy nem tudod hasznosítani a könyvben leírtakat, akkor visszakapod a teljes kifizetett összeget.
Szerencsére erre eddig még nem volt példa:)

Enter your text here...

%d blogger ezt szereti: