Egy nap alatt kifordul a világ

június 6, 2018

Talán a fiatalságomnak köszönhetően, nem is tudom pontosan, megesett velem, hogy egy nap alatt úgy felfordult velem a világ, rászállt a szememre a rózsaszín köd, hogy teljesen kifordultam józan eszemből, és a világ is kifordult önmagából.

Mit ad Isten az internet csodájának köszönhetően, összeismerkedtem egy tőlem majd 300km-re élő személlyel, ugyan még Magyarország volt, de nem a közvetlen szomszéd falu. Az akkoriban nagy  ismeretségnek örvendező MSN-en órák hosszat beszélgettünk és kameráztunk. Lassan-lassan eljutottunk arra a szintre, hogy összehozzunk egy találkozót, ez pont a névnapomra esett, mondhatni, hogy ez volt az ajándékom, hogy ellátogatott hozzám. A találkozás, amolyan filmbéli volt. Szerelem első látásra, de vajon kinél?! Mindkettőnknél, vagy csak egyikünknél?!

Szó ami szó, a találkozó nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, beszélgettünk, buliztunk, és hamarosan eljött a hajnal. Itt kezdődött egy kis kutatás, kutatás egy panzió után, ahol eltölthetjük a maradék időt a vonat indulásáig. Nem volt olyan egyszerű találni egy helyet, hajnali 5-kor, ahol van szabad kiadó szoba. No kis idő után találtunk egy hotelt, kellemesen eltöltöttük a maradék időnket, kevés alvással, még több „ismerkedéssel”!

Az időnk lassan a végét járta, hallottuk a peronon, hogy a vonat mindjárt indul, és egy csókkal búcsúztattuk egymást. Ez volt az első egyben utolsó búcsúnk! Többé nem láttam Őt. Persze azért pár hétig, hónapig ment a huza-vona, én beleszerettem, Ő ezt nem mondhatta el. Sajnos ezzel a túlzott érzelemáradattal megijesztettem, aztán a beszélgetéseink is elmaradoztak, míg nem már nem is válaszolt a levelekre. Igen mély sérelem és fájdalom ért ezzel, de ahogy mondani szokták, az idő mindent megold, lám mára élem az életem az Igaz Szerelmemmel, aki már csak 170km-re lakik:)

Nyiri Péter

About the Author

Nyiri Péter

2017 eleje óta foglalkozom blogírással és 2010 óta internet marketinggel. Az a célom, hogy segítsek az embereknek abban, hogy boldogak legyenek mind pénzügyileg, mind a magánéletben...

Leave a Comment:

%d blogger ezt szereti: