Az első csók titkai – hogyan tegyük emlékezetessé?

Az első csókon nagyon sok múlik.

Ha emlékezetes első csókot szeretnél, amely tüzes és szikrázik a szenvedélytől, olvasd el ezt a 15 titkot!

Az első csók nem pusztán egy csók, hanem egy lépés az intimitás felé.

De sajnos rossz irányba is elsülhet…

Jó esetben az első csók további csodálatos csókokhoz vezet.

Sajnos rossz esetben egy rügyező kapcsolat végét is jelentheti.

Ha valaha is megcsókoltál egy különleges valakit első alkalommal, akkor ismered az ehhez fűződő érzéseket.

A szíved elkezd gyorsan verni, zavarodottságot és szédülést érzel, vagy pedig, a másik szélsőséges esetben, fogalmad sincs, hogyan reagál majd a lány.

Visszacsókol? Vagy túl mélyen nyomja be a nyelvét?

Miért olyan nagy ügy az első csók?

Az első csók kezdi meg a kapcsolatot.

Olyan ez, mint egy szövetség, amit csókkal pecsételtek meg. Szó szerint!

Talán nem tudod, de az első csók meghatározhatja a felek között lévő kémiát és szexuális izgalmat.

Ha mindketten izgatottan várjátok a csókot és szexuálisan vonzódtok egymáshoz, az első csók szinte mindig tökéletes lesz. [Olvasd el: Hogyan kell csókólózni]

De ha valamelyikőtök nem áll készen a csókra, még akkor is, ha szexuális elektromosság van a levegőben, az egész balul sülhet el.

Az első csók tele van lehetőségekkel.

De olyan, mintha mély vizekbe ugranál fejest – nem tudhatod, hogy mi fog történni anélkül, hogy ténylegesen végrehajtanád az ugrást.

Lehet, hogy ez a fejesugrás rejtélyekkel van tele, de az esélyeket a saját javadra fordíthatod, ha megfelelő lépéseket teszel a csók előtt.

Hogyan lehet emlékezetessé tenni az első csókot?

Még ha tapasztalt csókolózó is vagy, az első csók mindig idegességgel jár, különösen akkor, ha az illető, akit meg akarsz csókolni, sokat jelent számodra.

De ne aggódjon túlságosan amiatt, hogy miként üthet ki balul, hanem inkább próbáld meg előmelegíteni a partneredet a csókra. Ha  biztonságosan csinálod és nem sieted el, meglátod, minden jó lesz.

15 titok, ami az első csókot tökéletessé varázsolja

Tartsa be ezt a 15 tippet, és tényleg nem gondod az első csókkal.

1. Tervezz előre. Az elsõ csók soha nem történik derült égből villámcsapásként. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy a pillanat hevében történt meg a dolog, az előkészületek, melyeket te hoztál létre, adja a lehetőséget.

A legjobb időpont arra, hogy a partneredet vagy egy barátodat megcsókold, ha már egy hosszabb időt eltöltötteek egymással, akár egy andin, akár egy otthoni filmnézés közben, mert mindkettőnek elegendő ideje van ahhoz, hogy felmelegedjen egymás iránt. És ami a legfontosabb, meg kell találod annak a módját, hogy egyedül maradhass vele, és ne zavarjon senki sem. Tervezd meg előre, hogy kettesben maradhassatok a randi végén, akár az autóban, egy magányos parkban, akár a lakásodon.

2. Fokozd a szexuális feszültséget. Tudnod kell azt, hogy a lány is csókolózni akar, vagy legalábbis, hogy ő is viszonozza majd a csókot, még azelőtt, hogy megpróbálnád megcsókolni. Ülj közelebb hozzá. Ez nagyszerű módja annak, hogy átadd neki szexuális feszültségedet.

És ami a legfontosabb, beszélj halkan és lágyan. A suttogás természetes módon bekapcsol. Beszélj arról, milyen csodálatosan érzed magad vele, vagy arról, hogy milyen élvezetes volt a nap.

3. Zárd ki a zavaró tényezőket. Ez megöli az első csókot. Nem fogod elhinni hány első csókot hagy ki az ember azért, mert rosszkor csörgött a mobiltelefon, vagy tele volt a húgyhólyag. Szigeteld el a pillanatot, és érd el, hogy a partnered sem gondol másra, mint erre a gyönyörű pillanatra.

4. Helyszín. A helyszín fontos szerepet játszik az első csóknál. Ha jól játszod meg a kártyáidat, az első csók több további csókhoz vezethet perceken belül. Képzeld el, először próbálsz megcsókolni egy lányt a ház előtt. Csukott szemmel, szenvedélyesen csókol és rádmászik, neked meg nyújtogatni kell a nyakadat, hogy lásd, arra járnak-e a szülők.

Ha az arrajárő emberek zavarnak, csókold meg egy parkolóban vagy a lakásodon. És győződj meg arról, hogy a hely megfelelő, ha a csóknál messzebbre akarsz menni.

5. Higiénia. A szájszag tönkreteszi az első csók esélyeit. Ha egy fokhagymás vacsora vagy hosszú vezetés után akarod megcsókolni a partnered, vegyél egy tic-tacot a szádba. Ha azt szeretnéd, hogy az első csókod sokkal szexisebb legyen, igyál egy korty vizet néhány másodperccel azelőtt, hogy megkísérled a csókot. Ez az ajkat nedvessé teszi és sokkal csókolhatóbbá.

6. A megfelelő érintés. Hogy hogyan érinted meg az új szeretődet miközben megpróbálsz összemelegedni vele, rengeteget jelent a tökéletes első csók szempontjábóé. Állandóan érintsd meg a partneredet a karján vagy játssz az ujjaival. Hagyja, hogy az érintésed kényelmessé váljon számára.

És amint eléggé bátornak érzed magad a csókra, suttogj valamit a fülébe, vagy játssz a hajával. Semmi sem jelzi jobban azt hogy meg akarod csókolni.

7. Segítsd neki, hogy olvassa a gondolataidat. Ha használtad az összes eddig tippet, és a partnered viszonozza az érintéseidet, vagy közelebb húzódik hozzád, mindent megtettél. Gratulálok!

Most tudatnod kell a partnereddel, hogy meg akarod csókolni. Húzódj közelebb hozzá, és várj arra, hogy ő is közelebb húzódjon hozzád. Ha minden jól megy, akkor pillanatokon belül csókolózni fogtok.

De ha a partnered nem húzódik közelebb hozzád, nem számít. Akkor más módszerekkel hozd szexuális izgalomba. Menj nagyon közel hozzá, tedd a tenyered az arcára, vagy húzd végig az ajkadat az arcán, nagyon közel az ajkához. Ha becsukja a szemét, akkor nyilvánvalóan készen áll a csókra. Ha több időre van szüksége, többször is érintsd meg érzékien egészen addig, amíg túlságosan gyenge nem lesz arra, hogy ellenálljon neked.

8. Nagyon lassan haladj előre. Miután elkezdted csókolni, ne ess neki, és ne válj azonnal agresszívvé. Érezd, ahogy a partnered ajkai érintik az ajkaidat, és néhány másodpercet tölts el ezzel. Improvizálj, ahogy a másodpercek nyúlnak.

9. A nyelv használata. Ne használd azonnal a nyelvedet mihelyst elkezdesz csókolózni, de el se rejtsd. Csúsztasd kia a nyelved egy kicsit egészen addig, amíg megérinted a partnered ajkait. Ha viszonozza, akkor jól csináltad. Az első harminc másodperc után rendben van ha kicsit merészebb leszel és kisérletezel, de csak lágyan!

10. Tanuld meg, hogyan használd a kezeidet. Amikor az ajkaid már dolgoznak, mit csinálsz a kezeddel? Kezdőként tedd kezed a csókolótársad oldalára vagy hátára. Ha be szeretnéd kapcsolni a szenvedélyt, húzd a kezed végig a tincsein és a nyakán.

Ha merészkedni szeretnél, rakd a kezeidet a partner oldalára, simogasd az oldalát néhány centi távolságra a stratégiai helyektől. Ha minden jól megy, a kezeidnek rövid idő alatt elég elfoglaltnak kell lenniük!

11. Meddig tart az első csók? Az első csókot nem másodpercben mérik, hanem szenvedélyes pillanatokban. A tökéletes első csók nem csak egy csók, hanem csókok sorozata. Csőkold a partnered néhány másodpercig, majd húzd vissza a fejed, de tartsd néhány centi távolságban az arcától. Így te irányítasz, és le tudod olvasni az arckifejezését is.

Ha visszahúzódik, várnod kell. Ha közelebb jön, és újra megcsókol, tetszik neki, amit csinálsz.

Azt javaslom, hogy néhány másodperc múlva húzódj vissza, majd egy-két másodpercen belül térj vissza egy újabb csókra. Ez azt mutatja, hogy csókolni akarsz, így nem fog azon tűnődni, hogy vajon nem érdekel-e a csókolózás. Ha kis szünetet tartasz, majd ismét csókolsz, ezzel fokozhatod a szenvedélyt, és a partnered még inkább akarja majd a csókot.

12. Variáld a csókokat. Kezdj egy nagyon lágy csókkal, és kövesd egy újabb lágy csókkal. De amint a csókok gyakoribbá válnak, változtass a csókok ütemén és nyomásán. Nyomd meg a partnered agresszíven, majd rögtön legyél ismét lágy. Ily módon a partnered is egyre vadabb és agresszívebb lesz a csókok szenvedélyes őrületében.

13. Ne maradj az ajkaknál. Egy csók kezdődhet az ajkánál, de bárhol máshol is végződhet. Néhány perc intenzív csókolózás után ne stagnálj a játékban úgy, hogy a csókokat csak az ajkakra korlátozod. Időnként csókold meg a partnered arcát, az állát vagy a nyakát. Ily módon szabad hozzáférést kapsz a teste több részéhez, és az egész élmény sokkal bizsergetőbb lesz.

14. Ne erőltesd. Ne próbálj túl sok helyre túl hamar elérni. Ha az első csók jól megy, tudod, hogy biztosan sok más alkalmad is lesz. Tehát, hacsak nem biztos abban, hogy a partnered élvezi, hogy hova téved a kezed, ne próbálj túl sok helyre jutni. Legyen az első csók tökéletes, és először adj neki egy emlékezetes élményt. Az hogy belenyúlsz a nadrágjába, majd később jön.

15. Figyeld a jeleket. Ismerd fel, hogy mikor kell visszavonni. Ha a partnered feszültté válik, hirtelen elhúzódik, kissé összezavarodik csókolózás közben, húzd vissza a fejed pár centiméterrel.

Ne törd meg a hangulatot azzal, hogy megkérdezed a partneredet, hogy mi zavarta meg. Csak maradj közel az arcához, és összpontosíts a nyakára vagy a fülére. Ha van valami mondanivalója, akkor azt úgyis el fogja mondani. Ha nem mond semmit, térj vissza az ajkakhoz, és csücsörítsd az ajkad egy újabb hosszú, szexi csóksorozatra.

Mindössze ezt a 15 titkot kell ahhoz tudnod, ahhoz hogy a tökéletes első csókot élvezhess azzal a különleges valakivel. Tartsd szem előtt ezeket a tanácsokat, és használd őket a megfelelő pillanatban. Rá fogsz jönni, hogy milyen könnyű az első csók.

Nyiri Péter

About the Author

Nyiri Péter

2017 eleje óta foglalkozom blogírással és 2010 óta internet marketinggel. Az a célom, hogy segítsek az embereknek abban, hogy boldogak legyenek mind pénzügyileg, mind a magánéletben...

Leave a Comment:

%d blogger ezt szereti: