Első randi tippek férfiaknak

A férfiak sokféleképpen elszúrhatják az első randit, anélkül, hogy feltűnne nekik.

Olvasd el a következő első randi tippeket, és megtudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy lenyűgözd partneredet!

A kínos első randi

Az első randik sokszor unalmasak, kínosak, megalázkodóak és sok férfi számára totúrát jelentenek.

A férfiak sokszor napokig vagy hetekig készülnek elő az randira az elméjükben, csak azért, hogy aztán szörnyen érezzék magukat a találka után. Túl nagy a nyomás, nincs elég kémia, nem elég szórakoztató, nincs elegendő vonzódás, semmi sem sikerült – mindezek a csalódások megtörik a férfiak szeretetre való törekvését.

A legtöbb férfinak elképzelése sincs arról, hogy mit kell tenni az első randin. Nem tudják, hová menjenek, mit mondjanak, hogyan kell cselekedni, és ami a legfontosabb, nem tudják, hogyan kell eljutni a második randihoz!

A legjobb első randi tippek

Az alábbiakban közzéteszem a legjobb első randi tippeket, melyeket valaha hallottál – a legjobb társkereső edzőktől, életstílusú edzőkből és szociális szakértőkből a bolygón!

 1. Válassz olyan helyet, ahol kényelmes. Ne válassz 5-csillagos éttermet, ha 2-csillagos költségvetésed van. Ha rosszul érzed magad, akkor az egész rossz lábaddal kezdődik. Ezzel ellentétben, ha olyan helyet választottál, ahol voltál már korábban, vagy ami a kreativitásodról és a személyiségedről tanúskodik, akkor sokkal előbbre leszel a játékban.
 2. Légy önmagad. Ha saját magad “jobbik” változatát szeretnéd bemutatni, félrevezeted a partneredet és rossz alapot adsz a jövőbeni interakciókhoz. Ez egy olyan játék, amelyet nem tudsz fenntartani és garantálja mindkét fél elégedetlenségét. A társkeresés célja az, hogy megtaláld azt a valakit, aki akarja, amit te akarsz, és ezt veled akarja. Ez csak akkor lehetséges, ha az “igazi” önmagadat adod.
 3. Ha hónapok óta ez az első randid, akkor majdnem biztosan túl sok reményt és álmot helyezel bele. A nők megérzik ezt a fajta kétségbeesést. És elég nehéz kikapcsolódnod, jól érezni magad, ha boldogságod ezen a randin múlik.
 4. Tölts 1 – 2 órát pihenéssel és szórakozással a randi előtt. Jó hangulattal jelenj meg. A randi előtt nézz egy vicces filmet, lazulj el és nevess, így az elméd tiszta és stresszmentes lesz, amikor megjelensz. A nők szeretik a “nyugodt és szórakoztató” férfit. Nem az “ideges és stresszes” fickót.
 5. Érezd jól magad. Döntsd el előre, hogy jól fogod magad érezni. Az ismerkedés a nagy számok játéka. Minden alkalommal, amikor találkozol valaki újjal, akkor fontos információkat kapsz arról, hogy mit akarsz (vagy nem akarsz) egy partnerben. A végeredménytől függetlenül ez a hozzáállás lehetővé teszi, hogy nyereséggel menj haza.
 6. Fürödj meg vagy zuhanyozz a találkozót megelőző három órán belül; légy ápolt.
 7. Vigyél magaddal rágót.
 8. Használj színvonalas kölnit.
 9. Mosd le a kocsidat, belül is legyen tiszta és rendezett.
 10. Érkezz egy kicsit korán, hogy te várj rá.
 11. Ne menj moziba vagy koncertre egy első randin; hagyd az ilyen típusú eseményeket a harmadik vagy negyedik randira.
 12. Menj a találkozóra néhány jégtörővel és magaddal kapcsolatos történettel felfegyverkezve – valami érdekessel vagy viccessel!
 13. Ne tervezd az eredményt. Tisztítsd meg az elmédet, legyél nyitott, bármi is történjen. Csak azt tervezd, hogy egy új barátot szerzel, és kész. Ellenkező esetben csalódni fogsz, ha nem az történik, amit akartál.
 14. Hallgasd meg, hogy mit mond magáról a partnered. A beszélgetés könnyebben és sokkal természetesebben fog folyni, ha valóban figyelsz, és nem csak azon gondolkodsz, hogy mit mondj következőre!
 15. Ne légy túlságosan hízelgő a nővel.
 16. Kerüld el a büszkélkedést. A vágy, hogy megmutasd neki, hogy mid van, hogy mit értél el, erős lesz. De ha ő egy minőségi nő, akkor a személyiséged fogja érdekelni, nem pedig a teljesítményed vagy anyagi javaid.
 17. Soha ne költs a nőre pár ezer forintnál többet az első randin.
 18. Ne hozz fel olyan témákat, amelyek nem relevánsak ahhoz, hogy meghatározd, hogy az a nő, akivel találkozol, megfelel-e hosszú távú barátnőnek.
 19. Ahelyett, hogy megkérdeznéd, hogy mivel foglalkozik, vagy hogy mi a kedvenc filmje, tudd meg, hogy miért csinálja, amit csinál, vagy miért szereti azt a filmet. Ily módon többet tárnak fel személyiségükről és mélyebb kapcsolatot teremthetsz.
 20. Ha elmondod egy lánynak, hogy mennyire ideges vagy, nem fogja vonzódni hozzád. Persze, sajnál majd, és “kedves” lesz veled, de egy pillanatra se gondolj arra, hogy ez többet jelent, mint együttérzés megjelenése. És a szánalom nem ad erős alapot a vonzalom felépítésére.
 21. Ne mentegetőzz. A nők olyan férfival akarnak lenni, akik biztosak abban, amit csinálnak, és amilyen döntéseket hoznak. Ha nyilvánvalóvá válik, hogy nem lenyűgözte a választott helyszínt, mosolyogjon magabiztosan, és ezt mondd ezt: “Ez nem a kedvenc helyed, ugye?” Legyen ez inkább kijelentés, mint kérdés. Mondd neki, hogy majd ő választja a következő randi helyét. Mindig maradj elkötelezett a döntéseiddel, és soha ne kérj bocsánatot. Ha nem tetszik a választott hely, akkor ellensúlyozd ezt a beszélgetéssel. Ha a helyszín fontosabb neki, mint hogy időt töltsenek veled, akkor nem érdemes őt megtartani.
 22. Ha újra szeretnél találkozni vele, akkor te fizess. Úriemberek ezt teszik, és olcsónak tűnsz, ha nem teszed. Azonban ha egy lány nem ajánlja fel a hozzájárulását néhány randi után – az piros zászló.
 23. Ne legyen túl hosszú. Azért találkoztok, hogy megtudd, van-e kémia.
 24. Délután, nem este. Ha este találkoztok, akkor azon gondolkodhat, hogy “meghív engem haza”. Ez szorongást okozhat.
 25. Tégy fel pozitív érzelmi kérdéseket. A logika nem jó. “Mi a legjobb kaja, amit ettél?” “Mi a legjobb dicséret, amit valaha kaptál?” “Hol lenne az álmaid vakációja?”
 26. Legyen jó modorod. Érkezz időben. Nyisd ki az ajtókat. Húzd ki a széket. Ne káromkodj, mint egy kocsis.
 27. Van egy bizonyos színvonalad, amely szerint élsz? A legtöbb embernek nincs, és ez az, ahol kitűnhetsz! Íme egy példa: “Mindig azt teszem, amit mondok, és akkor teszem meg, amikor azt mondom, hogy meg fogom tenni”, vagy “Egyszerre csak egy nővel randizok, hogy tényleg megismerkedhessek vele”. Ha beállítasz egy szintet, és azt követed fogja, akkor megbízik benned és tisztel majd.
 28. Figyeld meg, mit mond a teste, mintha közvetlenül hozzád beszélne. A teste feléd hajol, vagy tőled el? Megérint többször?
 29. Törd meg a fizikai érintkezési korlátot. Gyorsan kapcsolatot építhetsz azzal, hogy a lehető legkorábban fizikai kapcsolatot létesítesz vele. Kezd el a randit egy öleléssel, és keress egy olyan helyet, ahol egymás mellett ülhettek, például egy bár, hogy lehetővé tedd a véletlen fizikai érintkezés lehetőségét a találkozás folyamán.
 30. Légy őszinte – ha újra szeretnéd látni őt, mondd el neki, és kérdezd meg, hogy ő szeretne-e újra találkozni. Ha nincs meg a szikra, tudasd vele, hogy örültél, hogy találkoztál vele, és hogy jól érezted magad. Ha kétségeid vannak, kérj egy második randit.
 31. Soha ne válaszolj meg hívást vagy SMS-t a randi alatt. Azt gondolhatja, hogy egy másik nő… Inkább kapcsold ki a telefonodat.
 32. Ne ossz meg túl sok személyes dolgot. Nem kell hallania a pszicho ex-barátnődről…
 33. NE kérdezd az exéről, illetve ne beszélj a tiédről túl sokat. Ez az a pont, ahol sok potenciálisan jó találka a negativitásba merül! Légy pozitívan.
 34. Légy tudatában a testbeszédednek. Tarts jó szemkontaktust, ne legyél védekező, és mindenképpen mosolyogj. Érintsd meg a karját a beszélgetés során, ez jelzi, hogy érdeklődsz iránta. Természetesen ne legyél túl agresszív.
 35. Légy jelen. A legrosszabb első benyomás akkor következik be, ha az elméd máshol van: Azon gondolkozol, hogy a legutóbbi randid milyen szörnyű volt…
 36. Ne igyál túl sokat – ő nem akar majd a padlóról feltámogatni. Tartsd az irányítást, és ne csinálj hülyét magadból.
 37. A tökéletes nőre vársz? Nem létezik. Singli férfiak beleesnek abba a csapdába, hogy van valaki “jobb” odakint. Végül túlságosan gyorsan feladják a nőt egy apró kérdés miatt. Keress egy olyan nőt, aki jól illik hozzád, nem tökéletesen, különben azt kockázatod, hogy örökre egyedül maradsz.
 38. Ne legyél a barátja, mert a hapsija akarsz lenni. Légy közvetlen, bókolj és flörtölj, hogy pontosan tudja, hogy mik a szándékaid.
 39. Megfelelően befejezd be a randit. Sétálj el vele az autójához, buszához vagy vonatához. Gondoskodj arról, hogy hazaér. Ha erős jeleket kapsz, csókold meg. Egyébként öleld meg.
 40. Ne mondd, hogy “Majd hívlak”, ha nincs szándékodban felhívni!
 41. Ha élvezted a randit, és újra szeretnéd látni őt, másnap hívd fel vagy írj neki. Tudasd vele, hogy mennyire élvezted a társaságát, és készülj a folytatásra.
Nyiri Péter

About the Author

Nyiri Péter

2017 eleje óta foglalkozom blogírással és 2010 óta internet marketinggel. Az a célom, hogy segítsek az embereknek abban, hogy boldogak legyenek mind pénzügyileg, mind a magánéletben...

Leave a Comment:

%d blogger ezt szereti: