Hogyan érintsd meg a csajt és érd el, hogy akarjon téged

január 20, 2019

Az érintés a kezdeményezés egyik legjobb módszere. Néhány érintéssel elérhetsz olyan dolgokat egy nőnél, amit szavakkal soha. De hogyan működik az érintés?

Testbeszéd

Észrevetted már valaha, hogy amit egy nőnek mondasz, szinte teljesen irreleváns?

Van olyan fickó, aki a legunalmasabb, legérdektelenebb dolgokat mond egy nőnek, ám az kacsint, mosolyog, és teljesen el van bűvölve.

Egy másik fickó (jó kinézetű, sikeres, intelligens) odamegy egy nőhöz, a legmenőbb csajozós dumája van, de a nő úgy néz rá, mint egy óriási undorító csótányra.

Miért van ez?

Miért kap az egyik srác pozitív választ a nőktől, míg a másik fickó kudarcot vall?

Valami varázslatos, mitikus „karizma”, veleszületett vagy sem?

Nem hiszem.

Azt hiszem, a legnagyobb különbség a fellépés. Az öbizalom, vagy annak hónya, közvetlenül megmutatkozik a testbeszédben.

Az egyik fickó (a Don Juan) elsajátította a magabiztos, vonzó testbeszédet. A másik nem.

Maguk a szavak nem igazán számítanak annyira.

A szöveg felületes, sekély. Az igazi kommunikáció mélyebb, közvetlenebb szinten zajlik.

A valódi kommunikáció a testbeszéd, az arckifejezés, a szemkontaktus, az érintés, és minden más apró kis jel, amely minden egyes interakció során a nőben reakciót vált ki.

Tehát ne aggódj a szöveged miatt, hogy mit mondj a nőknek …

Kezdj aggódni amiatt, amit a testeddel mondasz.

Szexuális keretezés

A beállított keret (azaz a kölcsönhatás mögöttes jelentése) befolyásolja hogy a nők hogyan tekintenek rád. Ha barátságos embernek lát téged (potenciális férfi barát?), valószínűleg ennek megfelelően fog bánni veled.

Ha azonban szexuális emberként (szeretőként) értékel téged, az esélye, hogy lefekszik veled, drasztikusan növekszik egyszerűen azért, mert szexet vár el tőled.

Amikor megérintesz egy nőt és szexuálisan viselkedsz vele (a társadalmi színezettől a szexuális irányába vezeted az interakciót), akkor automatikusan szexuális férfiként érzékel majd téged – ami jó dolog.

Érintés

A flörtölés és az érintés mind fontos eszközei a randizás végső céljának – hogy elérd, hogy a nő akarjon téged.

De akkor érinthetsz meg egy nőt, amikor csak gondolod?

Vannak jelek amelyekre érdemes figyelned, ha meg akarod érinteni?

A nők sokkal érzékenyebbek az érintésre, mint a férfiak.

A csikló kétszer annyi idegvégződést tartalmaz mint a pénisz.

Egy közelmúltbeli tanulmány arra az eredményre jutott, hogy egy nő arcán nagyjából kétszer annyi ideg receptor van, mint egy férfi arcán. Egyszerűen fogalmazva, egy nő testén kétszer több idegvégződés van mint a férfién.

Ha rosszul és rossz helyen érinted meg, azt akarja majd, hogy hagyd abba, azt hiszi, hogy bunkó és bosszantó vagy.

De ha megtalálod azokat a pontokat, amelyek bekapcsolják, és a megfelelő módon érinted meg … Azonnal felizgul.

A nők megérintése … még ha könnyedén is … azt eredményezi, hogy másképp vélekednek rólad, akár fel is izgathatja őket. Villamos energiát hozhatsz létre közted és a nő  között, beindíthatod az elméjének a primitív részét … és pajkos képeket kavarhatsz fel benne.

Ha megérintesz valakit, vagy megsimogatsz, oxitocin szabadul fel.

Ha az oxitocint kerül a véráramba, az fokozza a megérintés iránti vágyat… ami még több oxitocin termeléséhez vezet, és így tovább… ez egy hurok, amely önmagát táplálja, és egyre inkább fokozza a vágyat!

Ez az oka annak, hogy az érintés elengedhetetlen összetevő, ha egy barátot szeretővé szeretnél alakítani.

Tapasztaltad valaha azt a hirtelen szexuális bizsergést, amikor véletlenül a tested hozzáért egy lányhoz a buszon, vagy a metróban … még akkor is, ha előtte soha nem láttad még őt, vagy ha korábban még sohasem vonzott az illető?

Nos… Ez az oxitocin működés közben.

Az anyatermészetnek van még jó híre számodra: a nők sokkal erősebben reagálnak az oxitocinra, mert ez az folyamat ösztrogént igényel… és a nőknek sokkal több ösztrogénjük van, mint a férfiaknak.

Érintési eszkalációs létra

Az eszkalációs létra alapvetően kis érintésekkel kezdődik, majd egyre fokozod a helyzetet, amíg végül meg nem csókolod.

Amikor egy nővel beszélsz a bárban vagy a buliban, a testi érintésnek fokozódnia kell ahhoz, hogy vonzódást hozz létre. Lassú, állandó, fizikai eszkaláció, ahol a határokat egyre inkább kitolod.

Ölelés, a kezének érintése, az ujjainak masszírozása, játékos birkózás, a karod vállára helyezése… Ezek mind példái a fizikai létrán való felemelkedésnek.

Fizikai kapcsolat létrehozása

Az érintés valószínűleg az eszkaláció leginkább alulértékelt aspektusa. Hogyan tudna egy nő kényelmesen szexelni veled, ha még csak nem is érintett meg (vagy te nem érintetted meg)? A hangulat fokozásáról van szó (azaz a hangulat fokozatos kiépítése lépésről-lépésre a társadalmitól a szexuális felé).

A fokozásnál lendületet is teremtesz – érezteted vele, hogy valami különleges történik köztetek. Ez kényelmesebbé teszi számára azt, hogy testileg veled legyen, hiszen látja a lehetőséget benned, mint szerető.

Ennyi elég az elméletből. Nézzük a gyakorlati oldalt.

Kezdd korán a fizikai eszkalációt

nő érintéseValahol el kell kezdeni az éritést… sokak számára ez a legnehezebb. Természetesen, amikor olyan nővel akarsz testi kapcsolatba kerülni, akivel most találkoztál először, könnyeden kell elkezdened (talán csak egyszer megérinted a vállát). Ám fntos, hogy ezt a lehető leghamarabb elkezdd.

Minél továb vársz, mielőtt megérinted őt, illetve flörtölsz vele, annál annál inkább idegesebb leszel, és annál nehezebb lesz, hogy valóban megtedd. Az érintés gondolata egyre kényelmetlenebb lesz, tartani fogsz tőle (és biztosan nem fogsz lefeküdni vele). De ez őrá is hatással lesz, mert most majd úgy érzi, hogy olyan férfi vagy, aki „nem lép a tettek mezejére”, és ez befolyásolja a várakozásait a folytatással kapcsolatban.

Nem-szexuális férfinak fog tekinteni téged. Nem számít szexre tőled, és ha majd később megérinted őt (miután vártál, mondjuk, két órát?), nehéz lesz, és valószínűleg ellenállást fogsz tapasztalni. A legrosszabb esetben még a barát-zónába is tehet téged.

Az érintés alapjai: A ruháinak megérintése

Tehát, a lényeg a bőr bőrrel való érintkezése… ez azt jelenti, hogy a ruhán keresztül való megérintése haszontalan?

A válasz az, hogy nem hozza létre ugyanazt a biokémiai választ és a felizgulást – de ha választanod kell aközött, hogy egyáltalán nem érinted meg őt, vagy megérinted a ruháját, mindig válaszd az utóbbit. Ennek néhány előnye van:

Azt kommunikálja, hogy kényelmesen meg tudsz érinteni másokat (ne CSAK a szép lányokat érintsd meg…, az furcsának tűnhet).

Megalapozza a testi dominanciádat – behatolsz a terébe, és te irányítasz.

Megfigyelhetjük, hogy amikor egy politikus valakit üdvözöl, és megrázza a kezét, gyakran megpróbálja megérinteni az illető könyökét szabad kezével.

Megérintheted a derekát, amikor kimegy az ajtón – ez irányító dinamikát hoz létre. És az udvarlásban, éppen úgy, mint a táncban, a férfitól elvárják, hogy irányítson.

Ez rapportot is hoz létre – ha oly módon érintesz meg valakit, akivel épp most ismerkedtél meg, mint ahogy egy régi barátot érintesz meg, akkor hamarosan olyan érzésed lesz, mintha régóta ismernéd őt – akár egy járókelő, akár a lány, akivel beszélgetsz.

A nő reakciója az érintésre

Amikor megérintesz egy nőt, három módon válaszolhat: pozitívan, semlegesen vagy negatívan. Ha pozitívan reagál, akkor ezt zöld lámpa az intimebb érintésre.

Ha semlegesen vagy negatívan válaszol, lépj vissza és hagyd, hogy feszélyezetlenebbé váljon mielőtt újra próbálkoznál.

Példa a pozitív, semleges és negatív reakcióra:

  • Pozitív reakció: Amikor megérinted, ő is megérint, vagy feléd dől.
  • Semleges reakció: Amikor megérinted, nem tol téged el, de nem is viszonozza.
  • Negatív reakció: Amikor megérinted, elutasítja az érintést, például elhúzódik.

A legfontosabb dolog, amit a fizikai érintésről tudni kell: minden alkalommal, amikor beszélsz egy olyan nővel, aki tetszik neked, de nem közeledsz valamilyen módon testileg, el vagy utasítva.

Igen, amikor megérintesz egy lányt, akit kockáztatsz: elutasíthat téged. De ha soha nem kezdeményezel egy lánynál testileg (érintés), akkor nemcsak kockáztatod az elutasítást – garantálod.

Részben azért követjük el ezt a hibát, mert nem akarjuk, hogy a nő kényelmetlenül érezze magát. Persze, ha egy olyan lánnyal próbálsz csókolózni, akivel éppen most ismerkedtél meg, akkor valószínűleg kényelmetlen lesz számára. De a testiséget anélkül is kezdeményezheted, hogy felzaklatnád. Ahelyett, hogy rögtön szexuális érintéssel vágsz a közepébe, kezdhetsz kevésbé tolakodó módon, majd fokozatosan felépülhet az a fajta érintés, amitől beizgul.

A nők megérintése helyesen: könnyű érintés

Még egy tanács arra, hogy hogyan kell megérinteni a nőket – az érintésed legyen szelíd, de férfias.

Képzeld el, hogy egy toll könnyedén bizsergeti a bőrét, bizsergő érzést és libabőrt okozva … egy könnyed érintés ilyesfajta. Egy gyors érintés a kézfejére például amikor nevet…

Más szituációban erős irányítást gyakorolszhatsz… lehet, hogy hirtelen hozzányomod a falhoz, és megcsókolod, például – keverd ezeket!

Van valami, ami még hatékonyabb: sok nőnek nagyon gyenge, szinte láthatatlan szőr borítja a bőrét… Ha gyengéden megsimítod ezt a szőrt anélkül, hogy ténylegesen megérintenéd a bőrét, ez sok nagy érzékenységű idegvégződést stimulál.

Mi a nők kedvenc szava, amikor a szexről van szó? Várakozás.

Ha még soha nem játszottál a várakozással, csodálkozni fogsz, hogy mennyire megőrjíti a nőket, elszabadul a vágy.

Az első érintések legyenek nagyon könnyűek, vagy érj hozzá, majd húzódj vissza – és teremtsd meg ezt a várakozást és a szexuális feszültséget.

Nyiri Péter

About the Author

Nyiri Péter

2017 eleje óta foglalkozom blogírással és 2010 óta internet marketinggel. Az a célom, hogy segítsek az embereknek abban, hogy boldogak legyenek mind pénzügyileg, mind a magánéletben...

Leave a Comment: