Hogyan flörtölj egy nővel

Miért fontos, hogy tudsz flörtölni vagy sem?

Gondolj vissza, amikor legutóbb egy csinos lánnyal csevegtél. A hangulat valószínűleg szórakoztató volt, vagy szeretted volna, hogy szórakoztató legyen. Lehet, hogy kicsit izgultál. Nagy az esélye, hogy remélted, megtalálod a módját annak, hogy összejöjj vele. Talán érezted a belőle áradó izgalmat is. De sikeresen flörtöltél-e vele – és ő viszonozta-e a flörtöt?

A flörtölés egy módja annak, hogy felkeltsd egy nő érdeklődését, és elvesd az elméjében a magját annak, hogy elképzelje a kettőtök közötti romantikus/szexuális kapcsolatot. Ha sikerült rávenned arra, hogy erre gondoljon, nem vagy messze attól, hogy ez a fantázia valósággá váljon.

A gondolkodásmód, amit magadévá kell tenned, mielőtt elkezdenél flörtölni egy vonző nővel, a következő: a flörtölés szórakoztató. Ha van egy kis testvéred, idősebb testvéred, vagy akár fiatalabb unokatestvéred, gondolj azokra az időkre, amikor játőkos voltál velük. Gondolj arra, hogyan ugrattad őket apró dolgokban a szórakozás jegyében. Játszottál velük, és így jobban éreztetek magatokat együtt.

Ugyanez vonatkozik a nőkkel való flörtölésre is. A játékos, szórakoztató tréfálkozás érzelmileg stimulálja őket, jobban magadhoz kapcsolod őket és szexuális vonzódást éreznek majd irántad. A flörtölés egyfajta virágnyelv, amelyet a férfiak és a nők világszerte beszélnek.

A flörtölés összetevői

1. Testi közelség

Képzeld el, hogy meglátsz egy szép lányt. Ránézel. Rád néz. Egy félénk mosolyt villant fel … Aztán lenéz. A pulzusod felgyorsul. Elkezdesz sétálni felé.

De amikor odaérsz, kartávolságra megállsz. Nem akarsz udvariatlan lenni. Talán ha túl közel mész, kényelmetlenül érezné magát! Mi történik ekkor? Nos, ahogy megpróbálsz vele beszélgetni a szoba másik végéből (majdnem), egyre furcsább érzés mindkettődnek.

Egy ponton talán megpróbálsz közelebb kerülni hozzá. De ez erőltetett érzést kelt, és ő tudja, mit csinálsz. Félelemmel kezdtél, és most próbálsz közelebb jutni. Nem természetes.

Most képzeld el, hogy meglátsz egy másik lányt. Talán egy bárban vagy egy kávézóban. Hosszú, leomló haja és világos piros ruhája van. Egy magabiztos kinézetű fickó bámul rá. Odamegy hozzá, majdnem megérinti, és elkezd beszélgetni vele. Egy lányos mosoly ül ki az arcára, és nyilvánvalóan, csípi a srácot. Talán elkérte a telefonszámát. Vagy talán megkéri, hogy üljön vele. Akárhogy is, le vagy nyűgözve, hogy mennyire könnyűnek tűnik.

2. Szemkontaktus

A flörtölés nem működik jó szemkontaktus nélkül. Mégis, sok kezdő flörtölő rosszul csinálja.

Ha magabiztosan viselkedsz az emberekkel, a szemkontaktus valószínűleg könnyű számodra. Erős szemkontaktust teremtesz, a szemedet használod az érdeklődés jelzésére, és nem szenvedsz a szemkontaktus túl korai vagy rossz időben bekövetkező megszakításától. Ha azonban még nem tartasz ezen a ponton a társasági élet mezején, szemkontaktusodat fejlesztened szükséges.

3. Mosoly/nevetés

A mosolyod sokat mond rólad. Vonzóbbá tehet, de el is vehet vonzóségodból. A mosoly jelzi a szándékaidat. Használhatod a feszültség növelésére vagy csökkentésére. A mosoly a flörtölés hatékony eszköze.

Általában mosolyogj a kezdeti megközelítéskor. Bár úgy gondolhatod, hogy a szándékaid nyilvánvalóak, a nők nem tudják, mit akarsz, amig azt egyértelművé nem tetted.

Egy nő azt hiheti, hogy flörtölni akar vele, vagy randira hívni … De nem tudja biztosan. Lehet, hogy csak útbaigazítást kérsz. Előfordulhat, hogy pénzt akarsz kérni tőle. Lehet, hogy el akarsz adni neki valamit. Lehet, hogy meg akarod támadni.

A mosoly azt mondja neki, hogy a szándékaid barátságosak, és arra készteti, hogy engedje le az pajzsát.

4. Játékos ugratás

A ugratás a flörtölési kézikönyv egyik legrégebbi trükkje. Az ugrató sértések intimitást mutatnak és az új kapcsolatokat megszilárdítják. A trükk az, hogy könnyedén kell csinálni.

Például, rendben van ugratni egy lánytolyasmivel kapcsolatban, amit nem fog túl személyesnek tartani. Ha levágta a haját, és már viccelt azzal, hogy túlságosan rövid … És úgy tűnik, a viccelés nem probléma számára … És meleg kapcsolatod van vele, és jól érzi magát veled … gyengéden ugrasd: „Nos, legalább ha apáca leszel, már megvan a frizurád hozzá. Egy lépéssel közelebb vagy a szegénységhez és az erényességhez.

Másrészről, ha nyilvánvalóan zavarba ejtette a haja, akkor az ugratás túl sok is lehet. És mélyen sértővé válhat, mint például: „Nem csak a hajadat vágtad le, hanem elvesztetted a nőiességedet is.”- túlságosan sértő lehet.

A nők pozitívan reagálnak, ha úgy ítélik meg, hogy a szándékod vicces. De ha egy lány úgy gondolja, hogy a kötekedésedet komolyan kell venni, sokkal kevésbé valószínű, hogy élvezni fogja.

5. Érintés

A közelséghez hasonlóan az érintés is fizikai flörtölés, amely lehetővé teszi, hogy a testedet udvarlásra használd.

Tény, hogy sok férfi nem érinti meg a nőket. Annak ellenére, hogy az érintésne khatalma van és különböző módjai vannak, a férfiak nem használják ki az érintésben rejlő lehetőségeket. Hogyhogy?

Az ok a félelem és téma ismeretlensége. A szidástól való félelem; és nem tudják, hogyan kell a nőket megérinteni. Még azok is, akiknek több barátnőjük volt, még mindig kényelmetlenül érzik magukat. Úgy gondolják, hogy nem illik egy lányt megérinteni. Vagy attól tartanak, hogy a lány megijed egy idegen érintésétől.

Az érintés azonban az egyik legerősebb flörtölési taktika. Amikor megérint egy lányt, akkor magasabb státuszúnak és társadalmilag erősebbnek tekint téged.

6. Szexuális nyelvezet

Ne feltételezd, hogy a szexuális beszélgetés használata helytelen a nőkkel való flörtölésben. Ők is szeretik, és nem csak a barátjuktól.

A beszélgetés szexualizálása lényeges hogyha egy nőt fel akarsz izgatni a veled való szexre.

Mindannyian gondolunk a szexre és a legtöbben élvezzük, ha beszélhetünk róla (a megfelelő szövegkörnyezetben). És ez a kulcs – megfelelőnek kell lennie.

Legtöbben nem értik, hogy a nőkkel való flörtölés a finomságon alapszik. Sokat kell mondani miközben keveset mondasz.

Nem kell egyértelműen kimondanod a szexuális szándékaidat. Éppen ellenkezőleg, kezdetben szinte mindenre csak célozni akarsz. Miután elkezdtél összejönni lánnyal nyilvánvalóbbá válhatsz.

Miért kell finomnak lenned

Ha túlságosan kimutatod, hogy mit akarsz, akkor…

Szexuális szégyent érezhet. Sok nő érez valamilyen szégyent a szexualitással kapcsolatban a családjuktól, a barátoktól, a vallástól vagy a kultúrától eredően. Annak ellenére, hogy mindenki szexet akar, rosszul érzik magukat, hogy „piszkos”-nak vagy „túl könnyű”-nek tűnnek. Ha egy lány szembesül e negatív gondolatokkal és elkezdi megkérdőjelezni magát, akkor a szégyen szinte mindig nyer.

A szégyen leküzdésének legjobb módja az, hogy fokozatosan felizgatod őt. A pozitív érzelmei általában legyőzik negatív logikáját. Ha apró lépésekkel és finoman kezdesz, lehetősége van arra, hogy szexuálisan érezze magát anélkül, hogy kitűznéd a nagy piros zászlót, ami azt mondja neki, hogy később rosszul érezheti magát.

Azt gondolja, hogy rossz okok miatt vonzódsz hozzá. A nők tudják, hogy fizikai megjelenésük vonzza a férfiakat. De egy nő azt is szeretné tudni, hogy kifejezetten őmiatta vagy izgatott, nem csak a megjelenése miatt, vagy azért, mert abban a pillanatban ott van egy meleg test. Azt akarja érezni, hogy a szépsége indította el a kezdeti érdeklődést, de a személyisége és a veled való kapcsolat az, ami tovább növelte a vonzerőt.

Ha kezdettől fogva nagyon szexuálisan videlkedsz, tudni fogja, hogy csak azért vagy ott, hogy lefektesd. Ehelyett, ahogy jobban megismered, ki kell mutatnod megnövekedett érdeklődésedet.

Úgy érzi magát, mintha a „prédád” lenne. A nő úgy érzi, hogy ragadozó vagy, ha erőszakosan kezdesz és aztán megmutatod társaségi tudatosságod hiányát, amikor nem viszonozza közeledésedet. A flörtölés intenzitásának igazodnia kell ahhoz, hogy milyen melegen reagál a kezdeti lépéseire.

Mutasd meg neki, hogy tiszteletben tartod a kényelmi zónáját azzal, hogy hagyod, hogy a vonzalom természetesen épüljön fel oda-vissza.

Mit ne tegyünk

1. Kéretlen meztelen képek küldése

Nem tudom, hogy miért gondolják a férfiak, hogy ez működne. A legtöbb nő nem izgul fel a véletlenszerű péniszes képektől. Vulgárisnak érzi őket, és kényelmetlenül érzi magát, mert azt mutatja, hogy fogalmad sincs hogy hogyan kell egy nőt felizgatni.

A lényeg a kontextusról. Egy pénisz akkor válik kivánatossá egy nőszámára, ha már be van gerjedve arra a férfira, akit akar. Az egyetlen lörülmény, amikor a farokról készült képek elfogadhatóak, az, amikor mindketten a szexről beszéltek, és felizgultatok.

2. A maszturbálásról beszélni vele

Ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a farok-képekről. Hogy a saját maszturbálásodról beszélhess, azon a pontban kell lennie, ahol saját magához akar nyúlni, vagy akarnia, hogy ezt tedd vele. El kell ismernie a fejében: „Annyira akarom ezt a fickót, hogy nem tudok nemet mondani.”

Ez a leginkább azután történik meg, hogy már megérintette saját magát (például telefonos szexen keresztül), vagy ha ő kezd el  arra célozni, hogy ezt akarja. Mindig érd el, hogy a lány kezdje a játékot, és amikor csatlakozol hozzá, az természetes fejlemény.

Ha még nincs szexuálisan felizgatott állapotban, akkor ez a téma perverznek tűntet fel, mert csak magaddal törődsz.

3. Vulgáris vagy kifejezett szexuális nyelv túl korai használata

A szexuális kötődés fokozatosan alakul ki. A flörtölésnek célzásokkal kell kezdődnie, ami vicces szójátékokból vagy játékos civódásból áll. Ha nyers vagy túlságosan szókimondó vagy, az elveszi a rejtélyt, és durvának tűnik.

 • „Szeretném a seggedet jóga nadrágban látni.” Ehelyett inkább: „Meg kell mutatnod nekem valamikor, hogy hogyan csinálod a lótusz pózt.” (Közben vigyorogsz)
 • „Kérlek, hagyd abba, feszesem a nadrágom.” Ehelyett mondd: „Kérlek, hagyd abba, kezd túl meleg lenni itt benn…”
 • „Mindent látok, amikor így behajolsz.” – Ehelyett próbáld ki: „Hmm… Azt hiszem, elejtettél valamit… lehet, hogy újra meg kellene ismételned azt a mozdulatot…”

4. Azt mondani neki, hogy már régóta a vele való szexre gondolsz

Az ilyen erős érzelmek kifejezése egy női ismerős iránt lehengerlő és kínos a nő számára. Ő még nem érezte ugyanezt a vonzerőt. Sokkal jobb az adott pillanatban fennálló vonzódásról beszélni, amit be fogok mutatni a tanfolyamomban. Most csak annyit, hogy ne mondj olyan dolgokat, mint:

 • „Már hónapok óta akarlak.”
 • „Amióta tavaly nyáron a strandon voltunk, csak a lábadra tudok gondolni.”
 • „Minden nap egy csomó dolog rád emlékeztet.”

Mivel próbálkozz

1. Vádold meg, hogy piszkos fantáziája van.

Mindenkinek van szexuális oldala. A megfelelő kontextusban, és amikor számunkra kényelmes, akkor élvezzük a „piszkos” dolgokat. Ez tabu és izgalmas.

Tehát amikor kihívó veled, vagy megdicsér, éreztesd vele, hogy tudod, hogy piszkos fantáziája/szándékai vannak. Mondd el neki, hogy meglepett az ő titkos vad oldala.

 • „Le próbálsz itatni? Működik…”
 • „Úgy látom, el akarsz csábítani…”
 • „Flörtölni próbálsz velem? Imádnivaló.”
 • „Nem hiszem el, hogy ezt megtetted… rossz lány.”
 • Ha arról beszél, hogy valami kockázatos vagy kalandos dolgot csinál: „Tudtam, hogy van egy csintalan oldalad is.”

Ez nagyon gyorsan a flörtölés útjára vihet. Ha ő ezt élvezi, kétféleképpen reagálhat: Veled tart, és azt mondja: „Igen, most lebuktam.” Vagy úgy tesz, mintha tagadná: „Mi? Csak egy kedves, ártatlan vidéki lány vagyok.” Vagy„ Ó, nem én csak aranyos kiskutyákra és virágokra gondolok. ”

2. Célozz arra, hogy jelenleg szexuálisan gondolsz rá

Beszéltünk arról, hogy a „hetek óta fantáziálok rólad” elkerülendő, ám a pillanatnyi pajkos gondolatok sugalmazása izgató lehet. De megismétlem, hogy ezt finoman kell tenni, és miután pozitívan reagált valamilyen könnyed fizikai kontaktusra, vagy arra utaló flörtölésre, amint erről a fentiekben írtam.

 • „Ha nem hagyod abba, nem ígérem, hogy rendes fiú leszek…”
 • „Fogalmad sincs, mire gondolok most.”
 • „Túl sok piszkos gondolat fut át a fejemen.”
 • „Le kell állítanom magam, mielőtt piszkos dolgokat mondok.”

A fentiek csak a vonzódás / csábítás jéghegy csúcsa, természetesen. Van még egy csomó, amit fedezhetsz a Garantált barátnő tanfolyamban.

Nyiri Péter

About the Author

Nyiri Péter

2017 eleje óta foglalkozom blogírással és 2010 óta internet marketinggel. Az a célom, hogy segítsek az embereknek abban, hogy boldogak legyenek mind pénzügyileg, mind a magánéletben...

Leave a Comment: