[Új] Női ejakuláció, G-pont, spriccelő orgazmus…

november 22, 2018

Szeretnéd, hogy a barátnőd egy nedves, testrázó orgazmusban részesüljön ma este? A legújabb kutatások ezt lehetővé teszik…

A női ejakuláció alapjai

A női ejakuláció (más néven spriccelés) azon jelenség, amikor egy nő folyadékot ürít ki a húgycsőből szexuális ingerlés közben. (Ez ugyanaz a cső amelyből a vizelet jön ki, és ugyanaz a cső, amellyel a férfiak ejakulálnak és pisilnek). A folyadék mennyisége egy teáskanányitól egy pohárig terjedhet. A konzisztencia is változhat. Van híg, tiszta és vízszerű ejakulátum, míg másoknak tejszerű és ragadós. Nem tudjuk, hány nő tapasztalja ezt a fajta ejakulációt, de a becslések szerint ez a szám a női lakosság 10-40%-át teszik ki.

A spriccelés a legintenzívebb gyönyör lehet a nők számára, különösen az orgazmus során, de orgazmus nélkül is előfordulhat. Mint ahogy létezik többszörös orgazmus, ugyanúgy a nők szexuális izgalomban többször is képesek ejakulálni, de az is lehet, hogy csak egyszer történik meg.

A női ejakulátum a Skene-mirigyekből származik. A Skene mirigyek a G-pontban helyezkednek el. A G-pontot női prosztatának is nevezik, és szexuális ingerlésénél folyadékkal töltődik fel és ez női ejakulációt okozhat. A G-spot stimulálása a legtöbb nő számára elengedhetetlen ahhoz, hogy női ejakulációt elérjen el.

A női ejakulátum és a vizelet ugyanarról a területről származik – a húgycső – de a női ejakulátum nem vizelet. Tiszta folyadék, melynek szaga és íze különbözik a vizelettől, és ugyanazokat a fehérjéket tartalmazza, mint a prosztata folyadék – kreatinint és glükózt.

Minden nőnek megvan szexuális anatómiája és képessége a spriccelő orgazmusra. Mindössze egy nyílt elme szükséges, amely hajlandó a kísérletezésre, valamint egy olyan férfi, aki ismeri ezeket a tényeket.

Létezik?

Azok a nők, akik ezt még soha nem tapasztalták, azt gondolják, hogy ez csak egy mítosz. Ők szkeptikusak, miközben titokban arról álmodnak , hogy egy olyan férfival találkozzanak, akinek segítségével elérhetik ezt az érzést (hidd el, korábban én sem tudtam, hogy ez létezik).

spriccel orgazmus

Sajnálom, hogy közölnöm kell a nyers igazságot, de a női ejakuláció legalább annyira valóságos, mint a szombat esti pizza, és egyre inkább forró trenddé válik manapság. Egyre több nő veszi saját kezébe az élvezet és szexualitás kérdését, tárja fel saját testét, és új, intenzív módon élvezi a szexet partnerével. Tehát csak annyit mondhatok, hogy az a nő, aki nem foglalkozik ezzel, nem tudja mit hagy ki…

Ha még soha nem érted el, hogy a nőd ejakuláljon, vagy csak még nem érted el ezt a jelenlegi kapcsolatodban, akkor ismerned kell a legfontosabb szabályt: ahhoz, hogy ejakuláljon, testének fel kell halmoznia a megfelelő mennyiségű szexuális feszültséget, amely később felszabadul az ejakuláció hatására. Ezért a türelem itt kötelező.

Biztonságosság

A női ejakuláció a jó szex legmagasabb foka, felülmúlja a klasszikus orgazmust. A nőt ezután az öröm egy magasabb szintjét kívánja majd elérni. Ha képes vagy arra, hogy nemcsak orgazmust okozol neki, hanem spriccelő orgazmust, akkor vele való a szexuális kapcsolatod verhetetlen lesz. Van valami nagyon erotikus az ejakulációban, mert ez az öröm végső szintjét képviseli – napokon keresztül lebegni fog, elmeséli majd a barátnőinek. Nem is beszélve arról, hogy az életének legjobb élményeként éli meg a veled való kapcsolatot, téged és csak téged akar majd.

De van egy olyan dolog, ami megzavarhatja a varázst: a szexuális úton terjedő betegségek. Az erotikus öröm a legjobb dolog a világon, és minden alkalmat megragadok, hogy erről prédikáljak… de a biztonság legyen mindig a legfontosabb – neked és a partnerednek is.

Amikor szexuális úton terjedő betegségekről van szó, a spriccelő technikák nagyon könnyűvé teszik a vírusok és baktériumok terjedését. Ez főként folyadékokon keresztül történik … és a női ejakuláció sok folyadékot jelent.

Olyan egyszerű dolgok, mint a kézmosás, segítenek csökkenteni a fertőzés esélyét. Számos tanulmány kimutatta, hogy például a WC-felület potenciális betegségekkel teli hely. Tehát, amikor nyilvános WC-re mész, WC-papír szalagokkal takard le az ülést, elkerülve a baktériumokkal való érintkezést.

Ami a szexuális higiéniát illeti, mindig mosd meg a kezed, mielőtt ujjaddal izgatsz egy nőt! A szexi játék elkezdése előtt zuhanyozzatok le, és használjatok antibakteriális intim lemosót a nemi szervek tisztítása során.

Legyetek nagyon figyelmesek. Ha valami furcsát látsz a testén, akkor említsd meg a tüneteket. A nők általában vigyáznak a testükre, ezért valószínűleg tenni fog valamit ellene.

Útmutató: Hogyan lehet elérni, hogy egy nőnek ejakulációja legyen?

Most, hogy már van valami elképzelésed a témáról, tanuljuk meg annak a művészetét hogy, hogyan lehet azt a partnerednér elérni.

1. Beszéljetek róla.

Vitasd ezt meg a partnereddel, mielőtt elkezdenéd. A kommunikáció fontos a felfedezés előtt. Kellemetlenül érezheti magát, mivel a szociális kondicionálás miatt úgy véli, hogy ez „piszkos” téma.

Sok nő félhet, vagy szégyellheti magát az ejakuláció miatt, mert úgy gondolja, hogy vizelet folyik ki. Meg kell győznöd a hölgyedet arról, hogy ez teljesen hamis információ. Ehelyett fel kell ismernie, hogy az ejakulátum igazából a Skene mirigy által termelt folyadék. Ez a mirigy a G-pont fölött helyezkedik el, és nagyon közel van a húgyhólyaghoz.

Amikor a Skene mirigy stimulálódik, akkor folydadékkal telik meg, majd a folyadék a húgycsövön keresztül kiürül. Mivel a húgycső ugyanaz a cső, amelyen a vizelet áthalad, sok nő úgy gondolja, hogy pisil, amikor ejakulálnak.

Emiatt visszatartják és nem történik az ejakuláció. Fontos, hogy tudja ezt, hogy mentálisan el tudja engedni magát és a szexuális feszültség fel tudjon szabadulni. Biztonságban kell éreznie magát, ezért mondd meg neki, hoga mennyit szeretnéd látni az élvezet ilyesfajta kirobbanását.

Enyhítheted a félelmeit azáltal, hogy ezt a cikket együtt elolvassátok. Alaposabb információ található erről a témáról a „Titkos női zónák” tanfolyamban.

2. Készüljetek elő.

Legyen az ágyon egy műanyag fólia, vagy egy nagy törülköző, hogy elkerüljük a lepedők nedvesedését.

3. Legyen elég folyadék a szervezetében, WC-zés.

A hidratáltság általában fontos a szex alatt, mert nedvességet idéz elő, ezáltal a szexet élvezetesebbé teszi mindkettőtök számára. Ez még fontosabbá válik, amikor a női ejakulációról van szó, mivel segít a Skene mirigy megfelelő működésében. A partnered igyon legálább fél liter, de akár egy teljes liter vizet 2-3 órával az esemény előtt.

Ám az is fontos, hogy partnered menjen el a WC-re, ürítse ki a húgyhólyagát. Ez kényelmesebbé teszi a dolgot.

4. Nyugtasd meg.

Lehet, hogy előbb le akar fürödni, hogy nyugodtabb legyen. Adj neki egy erotikus masszázst, hogy hangulatba jöjjön.

5. Lassan…

Ne felejtsd el, hogy ez egy kísérlet, nem verseny. Fontos, hogy olvass a testjelekben és lassan csináld – a türelem kulcsfontosságú a női ejakuláció eléréséhez.

6. Kényelmes elhelyezkedés.

Feküdjön kényelmesen a hátán. Lehet, hogy párnát is jó alátenni. Ez a legjobb felállás kezdőknek.

7. Hosszú előjáték.

Stimuláljd először hosszú előjátékkal. Hozd fel őt egy mámorító szintre, így készen áll majd rá. Segíts neki, és akkor nem fogja tudni visszatartani.

A nőnek lassan kell szexuális feszültséget felépítenie, úgyhogy kezd a előjátékot lágy csókokkal a fül mögött. Suttogj fülébe valami édeset, például hogy milyen jól néz ki a fehérneműjében. Lágyan érintsd meg a hátát, miközben szenvedélyesen megcsókolod, majd lépj tovább a mellbimbóira.

A folytatást sajnos itt nem írhatom le… De ha szeretnél többet megtudni a témáról, és hogy hogyan okozhatsz nődnek födöntúli élvezetet, az információkat megtalálhatod a „Titkos női zónák” tanfolyamban.

A spriccelő orgazmusnak a további vizsgálatára van szükség ahhoz, hogy jobban megértsük a női szexuális rendszert és az örömöt. Van olyan férfi, aki kényelmetlenül érezheti magát emiatt. A nő nem bepiszkít hanem, ejakulál! Gondolom ez a perspektívától is függ.

De ez nem változtatja meg azt a tényt, hogy az ejakuláció a szexuális élvezet témájához kapcsolódik. Amíg többet meg nem tudunk róla, srácok, folytassátok a felfedezést a partnereitekkel és érezzétek jól magatokat!

Ők ezt mondták

Anna, 41 éves

Soha nem gondoltam volna, hogy ilyasmi történhet meg velem. Már majdnem 20 éve házas voltam, és voltak olyan idők, amikor a szexuális életünk teljesen UNALMAS volt. De mostanában tényleg igyekeztünk azon, hogy rendbetegyük a dolgokat. Megpróbálok nyitottnak lenni és új dolgokat kipróbálni. Sokkal jobban érzem magam. A férjem örül az egésznek. Egy filmben hallottuk először erről. Elkezdtük vizsgálni, hogy hogyan lehet elérni az ilyen orgazmust, és kiderült, hogy csak néhány új pozíciót kell kipróbálni. Hihetetlen, hogy milyen könnyen megy nekem. Az egész szexuális életem átalakult. Nem tudom, miért, de hatalmas erőt kaptam ettől és nagyon nőiesnek érzem magam.

Melinda, 29 éves

Amikor először történt velem, egy új barátommal voltam. Néhányszor együtt voltunk szexuálisan. Állva és hátulról csinálta, én az ágy szélén térdeltem. Volt valami ebben a pozícióban, nagyon intenzív érzések kezdtek előjönni. Nem tudtam, mi történik, de tudtam, hogy más volt és nagyon jó érzés. Hirtelen ejakuláltam és eláztattam az ágyat … Megdöbbentem és nagyon zavarban voltam. Úgy tűnt, a barátom sem értette, mi történt. Nem sokszor találkoztunk, és mindig féltem, hogy ez újra megtörténik. Egészen addig, amíg meg nem ismertem a jelenlegi partnert, aki szerint ez remek. Most már nem vagyok zavarban.

Nyiri Péter

About the Author

Nyiri Péter

2017 eleje óta foglalkozom blogírással és 2010 óta internet marketinggel. Az a célom, hogy segítsek az embereknek abban, hogy boldogak legyenek mind pénzügyileg, mind a magánéletben...

Leave a Comment:

%d blogger ezt szereti: