Randi után ki keresse a másikat?

Kapcsolatba szeretnél lépni partnereddel az első randi után… A legtöbb férfi azon gondolkodik, hogy mikor a legjobb.

Nem érdekes. A “mikor” a folytatás legkevésbé fontos része. Hacsak nem három hét múlva próbálkozol, akkor valószínűleg nem szúrtad el.

Ami a témát illeti, hacsak nincs valamilyen ijesztő körülmény, amely a randi alatt történt, akkor első dolog amit el kell kerülnöd, hogy megkéred, hogy írjon neked, amikor biztonságban hazaért. Míg egyes nők ezt biztosan édesnek találják, a többség anyáskodónak tartja, ami a kanos ellentéte.

Keresd, ha van valami érdekes mondanivalód (és a munkanapod problémái nem tartoznak az “érdekes” kategóriába). Később majd eljutsz erre a pontra is, de amikor a kapcsolat friss, az üzenetednek fűszeresnek kell lennie.

A “Valamikor meg kellene ezt ismételnünk” nem elég jó.

És a túlzott “Milyen jó volt” sem működik.

Míg a bókolás természeténél fogva kedves, a Messengeren keresztül hosszasan ismételni, hogy milyen jó dolgokat mondott a nő hamar kényelmetlenné válik.

A randi többszöri felidézése azt sugallja, hogy általában nem jársz olyan nők között, akik okosak, viccesek vagy szexiek, ami önmagában egy vörös zászló.

Ehelyett tégy javaslatot szórakoztató tervekkel. Bónuszpontokat kapsz, ha ezek az új tervek olyanok, amiről beszéltetek a randin, de nem kell túlságosan kötődni ehhez. A legtöbb nő örülne, ha egy férfi étterembe hívja.

Szóval hozz fel valami olyasmit, hogy “Van kedved velem eljönni a Gyrososba csütörtökön? Mindig mondd először, hogy mit javasolsz, mielőtt megkérdezed, hogy egy bizonyos este szabad-e.

És bármennyire is kanos vagy, ne legyen szó szexuális dolgokról. Egy találka nem engedély a szex üzenetekhez még akkor sem, ha ágyba bújtatok ezen a randin. Egy nőnek sokszor meg kell nyugtatnia a lelkiismeretét, ha ilyen történt, annak érdekében, hogy ne tűnjön kurvának.

Sikertelen randi

Sajnos néha előfordul, hogy a nő nem volt elég bátor, hogy a szemedbe mondja… Viszont amikor hazaér, kapsz egy üzenetet tőle, hogy nem voltál elég jó és nem akar folytatást. Többnyire ilyenkor egy kamu indokot fogsz tőle kapni, ugyanis arra sincs elég bátorsága, hogy megmondja neked az igazságot.

Szerintem jobb, ha ebben a korai szakaszban derül ki…

Egyesek pedig nem fognak egyáltalán írni, és ez a kezdődő kapcsolat burkolt befejezése. Nyilvánvaló, hogyha a randi sikeres volt, akkor a felek igyekeznek kapcsolatban maradni és a folytatást keresik.

Ha ez nem történik meg, az önmagában vörös zászló.

Nyiri Péter

About the Author

Nyiri Péter

2017 eleje óta foglalkozom blogírással és 2010 óta internet marketinggel. Az a célom, hogy segítsek az embereknek abban, hogy boldogak legyenek mind pénzügyileg, mind a magánéletben...

Leave a Comment:

%d blogger ezt szereti: