Akció!

Egyestés csábítás: Szex az ismerkedés éjjelén?

500 Ft Ft

Vágysz szexre? Tudtad, hogy csupán 5 egyszerű lépésre van szükséged, hogy megkapd?  Vigyél haza egy nőt a buliból és szexelj vele még ma…

Kategóriák: ,

Leírás

A nők ugyanúgy akarják a szexet, mint a férfiak. Talán még jobban.

A helyzet azonban az, hogy ezt nem fogják veled nyíltan közölni, hiszen akkor nagyon könnyen rossz lánynak tekinthetik őket.

Ehhez még az is kozzájön, hogy a nők másként gondolkodnak, mint a férfiak – ők inkább érzelmi lények.

Emiatt különféle védekezési és szelekciós mechanizmusaik vannak.

Ám biztosan láttál már olyat, hogy táncoltál egy buliban több nő társaságában, és azt hallottad, hogy egyikük eltűnt egy hapsival… Aki talán nem is az ő korosztálya, nem az ő esete, stb, és mégis…

Ha egy lánynak tetszel, és össze akar jönni veled, ezt tudatni fogja veled ?… de általában nem a legnyilvánvalóbb módon. Olvasnod kell a jeleiben.

Nem vagyok híve az egyéjszakás kalandoknak. Viszont annak sem, hogy megismerkedés után 3 hónapig kelljen a szexre várni.

Azt sem mondom, hogy ez a módszer minden nőn működik – hiszen sok nő él kapcsolatban, és nem csalnák meg a partnerüket. Lehet, hogy pár napja volt egy nagy csalódása, és most nem akar semmit.

Ám a buliban mindig ott vannak azok a nők, egy bizonyos százalék, akik csak a megfelelő férfira várnak. Csak értelmezned kell a jeleiket, használnod kell a tanfolyamban bemutatott módszert, és több sikered lesz a nőknél.

A szex lehetséges az első vagy második randin. Csak öt lépés kell hozzá.

A tanfolyam ingyenes, nincs mit vesztened… Iratkozz fel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.